Referencer

Her kan du se et udsnit af vores tidligere arbejde.

Konkurspriser.dk

Konkurspriser ønskede en webshop, der kunne håndtere og fremvise deres brede sortiment, på en let og overskuelig måde. Qua deres stadig voksende sortiment, er responstiden blevet optimeret, for at opretholde en høj konverteringsgrad.

 

 


Øllet.dk

Øllet.dk ønskede en webshop, der kunne fremvise deres produkter, på en elegant facon. Resultatet blev derfor et let og elegant design, der formår at afspejle kvaliteten af deres special øl, på bedst mulig vis.

 


Tiesandflies.dk

Tiesandflies.dk er en nystartet dansk virksomhed, med speciale indefor slipse og butterflies. De ønskede en professionel webshop, med et design, der afspejlede luksus og kvalitet.

Vi blev enige om at holde designet i mørke nuancer, da det givet et roligt og professionelt design. Samtidig var brugervenligheden og hastigheden en essentiel faktor, så her blev der også kælet for detaljerne, for at give så høj en konverteringsgrad som overhovedet muligt.

 


Northofcph.dk

North of CPH søgte en professionel webshop, der kunne afspejle deres eksklusive, håndlavede møbler. Derfor blev der lagt vægt på, at gøre designet så eksklusivt som muligt. Dette er opnået ved at benytte et farveskema i mørke farver, blandet med et tvist af guld.

 


Bp-challenge.dk

BP-Challenge søgte en professionel bettingløsning, der kunne håndtere deres mange medlemmer. Resultatet blev en funktionel og brugervenlig side, hvilket fra start var et klart krav. Derudover er der blevet prioriteret en simpel side med en hurtig responstid, for at give så høj en konverteringsgrad som muligt.

 


Etdagligtopkald.dk

Teamet bag etdagligtopkald.dk, ønskede en side, der på bedste vis, kunne fremvise deres innovative service. Der blev derfor valgt et simpelt design, som var målrettet den specifikke målgruppe.

 


Candylicious.dk

Candylicious ønskede en webshop, der kunne supplere deres butik i hjertet af Aalborg. Med deres unikke udbringning af slik, sodavand og andre søde sager, var det essentielt at lave en side, som var både simpel og brugervenlig. Designet er holdt i deres allerede eksisterende farvetema, således der er skabt en rød tråd, mellem deres fysiske- og online profil.

 

 


Iværksætteraalborg.dk

Til IværksætterAalborg udviklede vi et enkelt og brugervenligt design, for at sikre let navigation for deres besøgende. De anvendte farver er holdt i neutrale nuancer, da det var et klart ønske for teamet bag IværksætterAalborg – igen med deres besøgende for øje.

 

 


Konsortiebooking.dk

KonsortieBooking krævede en relancering af deres side, da deres gamle layout, ikke længere afspejlede deres ønsker og behov. Efter tæt samarbejde, lykkedes det at ramme et enkelt og stilrent design, som siden er kommet både KonsortieBooking og deres kunder til gode.

 

 


 Flere glade kunder


Klar til at få en ny hjemmeside?

BLIV RINGET OP